Neos Marmaras

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge peščane plaže, gradska plaža i plaža Paradiso, u čijem zaleđu se nalazi borova šuma. Gradska plaža je peščana, prostrana i široka, više puta nagrađivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedna od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih kompleksa – Porto Carras. Na drugom kraju se nalazi, kako joj samo ime kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja postaje sve popularnija kod naših turista. U mestu je bogata ponuda restorana, taverni i noćnih klubova, a šetalište krasi mnoštvo dobro snabdevenih prodavnica sa suvenirima, garderobom i nakitom.

Predivne borove šume, živopisni maslinjaci, mnogobrojne tajnovite skrivene plaže, kao i izuzetno lepa priroda, predstavljaju savršenu kombinaciju zbog koje Neos Marmaras u poslednjih nekoliko godina, kod naših turista postaje sve poznatije i omiljenije grčko letovalište.

 

 
Sajt turističke agencije Tango Travel je informativnog karaktera, nastojimo da ga redovno ažuriramo ali postoji mogućnost odstupanja. 
Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!