Finikas Garden

Finikas Garden

Finikas Garden je noviji kompleks, na oko 140m od peščano-kamene plaže u mirnom, manje naseljenom delu Nikitija. Gostima je na raspolaganju veliko dvorište sa bazenom za decu i odrasle, dečije igralište kao i parking. U ponudi su četvorokrevetni apartmani sa sopstvenim dvorištem koji se nalaze u prizemlju i četvorekrevetni studiji sa galerijom na spratu. Kuća ima prostrane terase, SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Organizovano je čišćenje na pola smene.

 

 

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

U ovoj kući odobravamo popust na najam smeštaja za uplatu u celosti u iznosu od 5%.

U ovoj kući odobravamo popust na paket aranžmane za uplatu u celosti po osobi u iznosu od 15 eur.

Popust na paket aranžmane odobravamo u terminu 20.05-06.09.

finikas garden nikiti 2024 1

finikas garden nikiti 2024 2

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

*navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.

**doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10 eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15 eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20 eur po osobi.

Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30 eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA APARTMANSKOG SMEŠTAJA

Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 40% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostalih 60% aranžmana potrebno je uplatiti do 30 dana pre puta.

 

Način plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI prilikom rezervacije.

2. UPLATA NA RATE uz akontaciju od 30%. Sve rate se obračunavaju u eurima, a naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan dospeća rate i dospevaju najkasnije do 15-og u mesecu.

- ČEKOVIMA na do 12 MESEČNIH RATA BEZ UVEĆANJA Iznos pojedinačne rate bi bio obračunat u eurima, a stvarna naplata bi bila u kešu ili čekovima u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan donošenja ili dospeća rate, najkasnije svakog 15-og u mesecu. Za rate koje dospevaju tokom ili posle iskorišćenog aranžmana, neophodno je deponovanje čekova u agenciji 15 dana pre polaska, uz napomenu da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2024.

- preko ADMINISTRATIVNE ZABRANE na do 12 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE. Rata se obračunava u eurima, a stvarna naplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, uz napomenu da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2024.

3. PLATNE KARTICE: Visa, Master, Dina, Maestro i American Express.

4. KREDIT BANKE po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

Najam studija/apartmana

Cene su za najam studija/apartmana, za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenogležaja može boraviti dete do 5.99 godina. Dete starije od 6, a mlađe od 11.99 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu. Pored takvih kuća, ovo nije moguće ni u 1/2+1, 1/2+2,1/3+1 ,1/4, 1/5 studijima, 1/4+1 apartmanima, 1/5+1 duplexima.

Paket aranžmani

Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu paket aranžmana i izražena je po osobi. Uključuje smeštaj u izabranoj kući u određenom tipu smeštaja i autobuski prevoz. Cena paket aranžmana se odnosi na polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa. Za polazak iz Novog Sada doplata je 10 eur po osobi, za polazak iz Pančeva doplata je 15 eur po osobi, a za ostala mesta 20 eur po osobi. Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30 eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20 eur po osobi.

Ekološka taksa

Program putovanja ne obuhvata ekološku taksu u visini od 1.5 eur po smeštajnoj jedinici/noćenju. Naplata iste se vrši na destinaciji.

Maksimalan broj osoba

Maksimalan broj osoba predstavlja broj osoba koji može boraviti u određenom tipu smeštaja. Prilikom prijave se navode imena svih putnika koji će boraviti u određenom studiju ili apartmanu. Iako je cena izražena po studiju/apartmanu, ista je obračunata za tačno određen broj osoba u određenom studiju/apartmanu.

Sopstveni prevoz

Za goste koji koriste sopstveni prevoz ne postoji niti doplata niti dinarski deo aranžmana. Gosti se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane.

Autobuski prevoz

Za prevoz se koriste udobni visokopodni i spratni luksuzni turistički autobusi sa TV/VIDEO I klima uređajem. Tokom putovanja se prikazuju filmovi. Putovanje sa usputnim zadržavanjima (restoran, granice) traje oko 14 časova. Raspored sedenja se obrađuje računarski, a mesta zavise isključivo od datuma rezervacije. Prevoz u povratku, može ali ne mora biti organizovan istim autobusom in a istim sedištima kao što je to bio slučaj u dolasku. Po dolasku u letovalište, goste sačekuju predstavnici koji prevoze prtljag od autobusa do smeštajnih objekata, što je obaveza organizatora. Unošenje prtljaga u sobe nije obaveza organizatora. Torbe će biti obeležene na polasku, in a taj način će biti razvrstane za razvoženje po kućama. Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Garantovan polazak je obezbeđen iz Subotice, Novog Sada, Kikinde, Zrenjanina, Vršca, Pančeva, Sremske Mitrovice, Rume, Beograda, Kragujevca, Čačka, Kraljeva i Niša do svih letovališta na Sitoniji u kojima se nudi apartmanski smeštaj. Gosti koji borave u hotelskom smeštaju takođe mogu koristiti usluge autobuskog prevoza, s tim što je potrebno da dužinu boravka usklade sa smenama polaska autobusa za Sitoniju. Autobus će prići najbliže moguće hotelu, ukoliko se hotel nalazi uz ili u neposrednoj blizini glavnog puta.

Željeno sedište i dodatno sedište

Raspored sedenja je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 20 eur-a po osobi. Sa detaljnim uslovima usluge željeno sedište se možete upoznati na našoj web stranici. Za sve one koji žele više komfora i prostora tokom putovanja autobusom uvodimo i novu uslugu dodatno sedište. Za putnike koji žele garantovano dodatno sedište ovu uslugu nudimo uz umanjenje 15 eur u odnosu na redovne cene autobuskih karata koje se razlikuju od mesta odnosno gradova polaska. Ukoliko je putnik odlučio da koristi uslugu željeno sedište, pored doplate za dodatno sedište potrebno je da se i za to dodatno sedište doplati 20 eur-a za uslugu željeno sedište.

 

NAPLATA PROMENE NA IZVRŠENOJ PRIJAVI

Troškovi promene podataka već potvrđenih rezervacija iznose 8 eur-a. Promenom se smatra promena ugovorenog mesta boravka, datuma putovanja, prevoznog sredstva, smeštajnog objekta, smeštajne jedinice/broja putnika.

Povoljni paket aranžmani tokom cele sezone

Cena paket aranžmana obeležena je zvezdicom i uključuje smeštaj u studiju ili apartmanu po izboru u trajanju od 9, 10, 11 ili 12 noći i autobuski prevoz. Cena istaknuta u cenovniku se odnosi na polazak iz Beograda. Za polazak iz Novog Sada doplata je 10 eur po osobi, za polazak iz Pančeva doplata je 15 eur po osobi, a za ostala mesta 20 eur po osobi. Za polazak iz Subotice, Bačke Topole i Sente u julu i avgustu doplata je 30 eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20 eur po osobi.

Studiji za jednu osobu

U ponudi su od 10. maja do 08. juna i od 15. septembra do 03. oktobra. Doplata za studio koji koristi samo jedna osoba iznosi 50% ukupne cene redovnih paket aranžmana obeleženih sa jednom zvezdicom

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Organizator poseduje licencu kat A. br 66/2021.

 
Sajt turističke agencije Tango Travel je informativnog karaktera, nastojimo da ga redovno ažuriramo ali postoji mogućnost odstupanja. 
Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!