Vila Irda

Vila Irda

 

Lokacija: Vila Irida raspolaže sa 4 smeštajne jedinice, smeštene na spratu vile. Vila je smeštena na idealnoj lokaciji, od mora i marine je udaljena 50m, u centru mesta i nadomak šetališta uz more, okružena je prodavnicama, supermarketima, restoranima i kafeterijama... Od najbliže plaže Galikos Molos udaljena je 350m. Vila poseduje besplatan wi-fi internet.
Studio 02: svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa francuskim (širokim) ležajem i sofom na razvlačenje (prema potrebi), u okviru sobe je smešten kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima (uključena u cenu), wi-fi internet, TV, pegla, daska za peglanje, fen, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Klima i Wi-fi interenet uključeni u cenu.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema lokalnih operatera. Vlasnik smeštajih kapaciteta zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

 

 [button style="3d" wide="yes" url="images/stories/pdf/leto/sivota-1-2022.pdf" target="blank" center="yes"]POGLEDAJTE KOMPLETAN CENOVNIK - 2022[/button]