Kongresni turizam

 

U turističkoj agenciji Tango Travel možete rezervisati hotele za sve evropske i svetske kongrese.
Iskustvo nam omogućava da pružimo spektar personalizovanih usluga prilagođenih specifičnim zahtevima naših klijenata. Fleksibilnost, brzo reagovanje na specifične zahteve i pouzdanost u realizaciji su naša najbolja preporuka.

 

Naše usluge obuhvataju:

Kongresnu registraciju
Plaćanje kotizacija
Rezervaciju smeštaja
Rezervaciju avio prevoza
Organizaciju transfera
Organizaciju izleta

 

Kako mi to radimo? Vi odlučite na koji kongres biste da idete i pošaljete nam upit na mail Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili nam se obratite u agenciji. Detaljnim pretraživanjem predstavljamo Vam i ponudimo veći broj hotela vodeći računa o lokaciji hotela, ali i o ceni. Višegodišnje iskustvo nam je pomoglo da shvatimo koje su potrebe nekoga ko odlazi na kongres. S obzirom na to da su kongresna dešavanja najčešće u prelepim svetskim metropolama, bitno nam je da odlaskom na kongres doživite i samo mesto i vratite sa sa najlepšim uspomenama, možemo Vam i u tome pomoći. Takođe, u turističkoj agenciji Tango Travel možete rezervisati i avio karte po najpovoljnijim cenama za sve evropske i svetske destinacije. Uživajte u svemu i ne brinite!

 

Za detaljne informacije pozovite nas na:
021/4724080 , 069 4724080 , 060/4724080
ili nam pišite na mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

 

 
Sajt turističke agencije Tango Travel je informativnog karaktera, nastojimo da ga redovno ažuriramo ali postoji mogućnost odstupanja. 
Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite direktno u agenciji putem telefona, email-a ili lično. Hvala na razumevanju!