Uvac

 1 noćene / 2 dana / autobusom

Najvеći lešinari i meandri Evrope
2 dana / 1 noćenje
29-30. Maj 2021

Naredni polasci:.19-20. Jun 2021., 10-11. Jul 2021.,31. Jul -01. Avgust 2021.,21-22. Avgust 2021.,
18-19. Septembar 2021., 02-03. Oktobar 2021.

 

1. dan: Beograd – Uvac – Sjenica.
Skup putnika u 07:00. Polazak sa okretnice autobusa broj 60 na Novom Beogradu (preko puta TC Ušće i pored Brankovog mosta) u 07:30 časova. Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac.

Fakultativnо ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Fakultativni obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. U povratku kupanje u kanjonu ispod srednjovekovne tvđave Klek (u zavisnosti od vremenskih uslova). Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkog sira.
Fakultativno, safari džipovima od 20 minuta po jednom smeru na livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni. Dolazak na vidikovac “Molitva”, gde će ogromni lešinari leteti ispod vas, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak džipovima na mesto ukrcavanja u autobus.
Odlazak do konačišta Borići u Sjenici. Večernja šetnja Sjenicom. Smeštaj i noćenje.

2. dan: Zlatar – Zlatibor – Beograd.
Doručak. Putovanje do Zlatara, gde zajedno odlazimo na vidikovac na obroncima planine (oko 450m od parkinga). Posle pauze za kafu ili šetnju, nastavljamo vožnju ka Zlatiboru, gde odlazimo u fakultativnu posetu selu Mušvete (ili odmor na Zlatiboru) na degustaciju dalmatinske pršute i vina u zlatiborskom selu … Neobična stvar je da je jedan Dalmatinac otkrio da je za njegovu pršutu najbolji novi dom upravo Zlatibor. Poseta preduzeću „Aćim“ koje se bavi proizvodnjom trajnih suvomesnatih proizvoda i vina . Degustacija dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, dalmatinske pančete, kulena i vina. Povratak na Zlatibor, slobodno vreme za odmor i kafu.
Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima.

 

Cena aranžmana 5990 din
Snižena cena aranžmana 4.990 din

 

Način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka
putovanja.
– Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za
korisnike kreditnih kartica banke Intesa mogućnost plaćanja na maksimalno 2 rate bez kamate.
– čekovima građana na maksimalno 2 rate,
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TANGO TRAVEL-A
Aranžman obuhvata:
– Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
– 1 noćenje sa doručkom u konačištu Borići u Sjenici 3* (procena agencije)(1/2 ,1/3 sobe)sa TV-om, TWC, fenom. Konačište je u procesu kategorizacije kao hotel 4*. Visoke je klase i očekuje se da bude jedan od nosilaca turizma u Sjeničkom kraju. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja.
– Usluge vodiča u svakom autobusu,
– Troškove organizacije putovanja.

 

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
– Ulaz u prirodni rezervat Uvac – 100 rsd,
– Izlet i vožnju čamcima na Uvcu + ručak kampu rendžera na Uvcu – 1650 rsd,
– Ručak na Uvcu bez vožnje čamcem – 500 rsd,
– Ulaznice za Ledenu pećinu – 150 rsd (Odlukom prirodnog rezervata reke Uvac – Ledena pećina 2020. godine neće biti otvorena za posete),
– Safari džipovima do vidikovca “Molitva” – 1400 rsd,
– Degustaciju pršute, vina i rakije u selu Mušvete (praktično ručak) – 800 rsd,
– Individualne troškove putnika,
– Doplata za polazak iz Novog Sada 2000 rsd.

 

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

 

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi putovanja, Organizatora putovanja Licenca OTP 29/2020, kategorija licence A 20 od 29.01.2020.Organizator . ima, Zakonom o turizmu propisanu Polisu osiguranja potraživanja od turističkih agencija i osiguranja od odgovornosti turističkih agencija br. 300072743 od 23.03.2021. koja važi do 22.03.2022. osiguravajuće kompanije Akcionarsko društvo za osiguranje „DDOR Novi Sad“. Bilevar Mihajla Pupina 8, Novi sad, tel +381 21 4886 000, E-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2021 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.