O nama

sasa natasaNaša priča je počela pre skoro dve decenije, bilo je uspona i padova, kao i u svakom poslu, početak je uvek najteži. Ali, vremenom smo se menjali, sazrevali, osavremenjivali, usavršavali...
Kod nas su se desile i male promene, obogatili smo tim, postali smo još jači, oplemenili smo radni prostor, ali smo ostali na staroj adresi, gde ste i navikli da nas viđate.
Naš zadatak je ostao isti, da Vam stalno donosimo dobre vesti o ponudama i cenama turistickih putovanja.
Cilj nam je da Vas iskreno posavetujemo u vezi sa izborom putovanja, pomognemo pri odabiru destinacije i cena, da zajedno nađemo odmor kakav ste zamislili za Vas i Vašu porodicu.
Kod nas možete naći ponude svih agencija organizatora na jednom mestu, po istim cenama i uslovima. Više ne morate ići u potragu, kod nas možete završiti sve.

 

Ukoliko, pak, želite da Vam mi organizujemo putovanje radi odmora, poslovnog sastanka, kongresa, seminara, team – building –a i sl, možete nas kontaktirati i potrudićemo se da odgovorimo svim Vašim zahtevima.

Imamo i jednu novost, nudimo vam mogućnost poklon vaučera. Uz naše POKLON VAUČERE možete obradovati drage osobe i pomoći da ostvare odmor kakav zaslužuju!