Gerakini

Akcija "FIRST MINUTE 2" predstavlja novi početak prodaje za leto 2020. Popusti iznose čak do 20%. Akcija je produžena do 28. juna.

 

tabelapopusta jun2

 

Kuće koje su na popustu:
Sarti: Afroditi, Akis, Akis new, Alexandros, Babis, Berlin, Dina, Dora, Dora Garden, Eleni,
Filipos, Fotis, Jordan, Kostas, Panorama, Pirofani, Renia, Vaso new
Kalamici: Lofos
Toroni: Fey (Sakis I), Anna Studios (Sakis III), Olga
Neos Marmaras: Alfa Alfa, Nefeli, Triton
Zaliv Simonitiko: Zeppos, Zeppos garden
Nikiti: Finikas garden, Finikas garden mezonete

 

50** ** Specijalni paket aranžmani po cenama već od 50 eur-a po osobi za smeštaj i prevoz u trajanju od 10 i više noći u maju ili 9 i više noći u septembru.
Cena specijalnih paketa koji su označeni sa ** i crvenom bojom uključuje smeštaj u izabranoj kući i prevoz iz Beograda, Novog Sada i Niša. Doplata za transfere iz ostalih gradova: Pančevo, Subotica 10 eur Ostala mesta garantovanog prevoza: 15 eur. Ne postoji umanjenje cene u slučaju da gosti koriste sopstveni prevoz. S obzirom da su cene već snižene ne postoje dodatni popusti niti kombinovanje sa ostalim važećim popustima. Minimalna naplativost je dve odrasle osobe (pravilo važi i u slučaju da studio koristi samo jedna osoba koja će imati samo jedno sedište). U slučaju da gosti koriste povoljnost specijalnih paket aranžmana, a idu sopstvenim prevozom i koriste jednu smeštajnu jedinicu, četvrta i šesta osoba borave gratis.

© 2021 Tango Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.